Thursday, May 3, 2012

BOH PI MUKA HARAM JADAH KAT SURAT KHABAR, RAKYAT MAU TENGOK

1


Bukan main haram jadah lagi perangai lagu babi macam ni yang depa mau demonstrasi cara aman kunun, memang lagu ni la kalau ramai depa cukup berani lawan sorang, kelakuan yang tarak teloq lagu ni ingat hangpa ingat orang akan respek hangpa sebagai hero ka? hero? potong pi la teloq hangpa bagi anjing makan, hangpa ingat orang suka kelaku haram jadah hangpa? hangpa ingat kuat dah tu kalu dapat pukui polis, memang lagu tu la kalu ramai berani la, tunggu turn hangpa kalau rakyat cam muka hang nanti, pakat lari tak cukup tanah nanti

Pada kerajaan Malaysia, ini kehendak rakyat, taruk muka pengganas ni di muka depan surat khabar biaq pi semua rakyat Malaysia Cam dan tahu siapa dia muka haram jadah nie, biaq rakyat menilai dan menhukum hangpa, memang hangpa macam babi, haram jadah sungguh

1 Response to BOH PI MUKA HARAM JADAH KAT SURAT KHABAR, RAKYAT MAU TENGOK

May 10, 2012 at 1:29 PM

salam... mohon link kan blog teman
http://mynameblackpanther.blogspot.com/
blog mike teman dah link kan di blog teman ni..

Post a Comment