Thursday, June 7, 2012

TU DIA HANGPA TENGUK TANG MANA YANG CANTIK?

2

Assalamualikum semua, Pak Tam pagi ni duk pi ronda blog kawan-kawan terutama yang la ni depa perkekaikan diri depa sebagai PCT, Perak Cyber Troopers, lama sungguh tak jumpa depa, bagi can la kat orang muda, depa banyak tenaga, biaq pi depa yang duduk depan. la ni kurang aktif sangat pasal duk ada kerja.

tapi Pak Tam nampak ni tang blog Budak Benteng laju sungguh la ni tak macam dulu, baguih la lagu tu, pak tam tinguk jugak bila dia selalu selitkan cerita keagamaan atau islamiah, baguih la lagu tu, cuma pak tam tinguk yang PCT masih tengah perbetui laman Blog depa, seperti yang Pak Tam baca kat surat khabar depa target hujung tahun ni didafarkan di bawah persatuan atau pertubuhan nanti, elok la tu

Macamana pun Pak Tam tertarik kat gambaq yang terpapar di laman blog Budak benteng, hehehe duk gelak surang-surang bila tengok gambaq ni, hangpa bulih ka tulung bagi tau Pak Tam antar Bunga dan Muka yang mana lebih berseri?

Pak Tam setuju dengan pendapat budak benteng, hangpa Pi layan tenguk....... (KLIK)

2 Response to TU DIA HANGPA TENGUK TANG MANA YANG CANTIK?

June 11, 2012 at 3:32 AM

Pak Tam, mintak tolong updatedkan link terbaru KInta Menjerit;

http://kinta-menjerit.blogspot.com/

TQ

July 12, 2012 at 7:21 AM

hi!friend, now i want to share my blog with you
in my idea good if link each other coz we distribute
news or everything to an other person know our
culture too,this is my blog http://khmernews-specialshowtoday.blogspot.com/
if you think good or okay with me please your blog
to me , amokpongthom@gmailcom
thanks you in advance

Post a Comment