Tuesday, September 18, 2012

BLOGGERS PERAK CYBER TROOPERS ANGIN DENGAN NGEH

1

Nampaknya Bloggers jugak angin semacam dengan Ngeh yang nampak sungguh biadap bila dia duk sentuh kisah atau isu Protes umat islam sedunia terhadap Sam Bacile yang menghina umat Islam dengan Filem yang kini menjadikan dunia duk tunggang langgang,

yang dia pi sibuk pasai orang lain pasai apa? awat macam haram jadah mulut dia nie, dia nie dengan sedara maut dia si nga nampaknya la ni bukan main banyak cakap, awat dia ni kurang ajar sangat yang duk pi campok pasal sensitif orang Islam. pi bela la hang punya kaum

tang ni Pak Tam cukup puji Bloggers budak benteng dan kinta menjerit yang tampil pi buat report Polis di pejabat IPD ipoh, depa dengan sekumpulan bloggers perak cyber troopers (PCT) tampil buat report pasai si Ngeh ni memang kurang Ajaq dan biadap dengan tweeter yang dia pi cakap orang islam pakat buang masa duk hingaq la ni protes Sam Bacile, la ni dia pulak mau tunjuk hero, Pak tam dengan hati terbuka akan sukong PCT terutama bloggers BB dan KM, Kita pakat ajaq dengan Haram jadah nie

Satu lagi Pak Tam nak tanya macamana dengan PAS, apa jadi pada Niza, hang tu pakat duk diam jer, hang apa berani kasi taruk si Boss hang, mana teloq oarang PAS, apa hangpa pakat angguk jer macam niza? pi jual ugama pasal nak menangkan Parti. hebat Ngeh lebih dari AB KA? Pak Tam cabaq hangpa pi sound si biadap kalau betui hangpa sukung Islam, Kasi Ajaq sikit mulut cibai tu... awat takut ka atau tarak teloq?

1 Response to BLOGGERS PERAK CYBER TROOPERS ANGIN DENGAN NGEH

September 18, 2012 at 7:26 PM

mhn share

Post a Comment