Tuesday, April 9, 2013

TU DIA, GEMPAK! ELOK LA AJAQ PENYAMUN LONG SUIT!!!

0
Terkini !!! Meletop Satu Perak Weyh... Kali ini bloggers Dari Perak Cyber Troopers yang terdiri daripada Anak Jati Malaya ,Merah Naga ,Boodak Benteng serta beberapa Ahli PCT yang lain mendesak agar Bloggers PCT iaitu Bloggers Sekupang Dua berentap di Parliement Taping  iaitu Nga Kor Ming sendiri.

Apa yang Anak Jati Lihat ,ini bukan satu gurauan malahan tugas blogger kini lebih daripada wakil rakyat.Siang malam mendedahkan semua kontroversi melibatkan Ahli-Ahli Parlimen tidak kira la Ahli-ahli dewan Undangan Negeri Kerajaan Negeri mahupun Pembangkang

Teman   Bagi pihak Blogger PCT mendesak Agar Bloggers Sekupang Dua bertanding di kerusi yang ditandingi Oleh Nga Kor Ming .Kali Ini kami bercakap atas dasar sayang kan negara.Bukan main-main atau gurauan dalam hal ini.

Teman dan yang lain yang terdiri daripada Bloggers Angkatan Pemikir, Budak Benteng,Kinta Menjerit ,Merah Naga, Parang Pedang, Aweks Bukit Gantang dan Yang lain mendesak sekeras-kerasnya agar Blogger Sekupang Dua dapat Bertangding Didalam Pilihan Raya Ke 13 Ini.

No Response to "TU DIA, GEMPAK! ELOK LA AJAQ PENYAMUN LONG SUIT!!!"

Post a Comment